برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
سه شنبه ١١ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 12205
 بازدید امروز : 8078
 کل بازدید : 64521804
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 1.2343
صحنه

شهرستان صحنه

دربند صحنه

دربند صحنه

شهرستان صحنه يكي ديگر از بخش‌هاي شهرستان كرمانشاه بود كه در سال‌هاي اخير به شهرستان مستقلي تبديل شده است. محدوده اين شهرستان نيز از نواحي قديمي و تاريخي استان كرمانشاه است و آثار و بقاياي ادوار گذشته در آن به جا مانده‌اند.

مراكز ديدني و تاريخي

شهرستان‌صحنه يكی‌از‌بخش‌های‌شهرستان‌كرمانشاه بود كه در سال‌های اخير، به شهرستان مستقلی تبديل شده است. اهالی شهرستان صحنه به زبان فارسی با گويش‌های كردی، لری و لكی صحبت‌کرده مسلمان و شيعه مذهبند. اقتصاد صحنه بر پايه كشاورزی، دام‌داری، باغ‌داری، صنايع دستی و صنايع كارخانه‌ای نهاده شده است. به دليل رونق دام‌داری صنايع دستی از قبيل گليم، قالی، جاجيم و گيوه بافی در صحنه رواج داشته و محصولات آن از اقلام صادراتی شهرستان محسوب می‌شود. غارحاجی در روستای كله‌جوب دينور، غار سيد شهاب‌در روستای ميانراهان دينور، امام‌زاده عباس‌علی، امام زاده محمود، امام‌ زاده سيد ابراهيم در پريان – كندوله، امام‌زاده‌سيد‌جلال‌الدين‌در6 كيلومتری‌شمال‌كندوله، امام زاده پيرتكان در محمودآباد دينور، بقعه نوربخش‌در كندوله دينور، پل خسروی در راه قديمی دينور به صحنه، پل آجری ميان راهان در 22 كيلومتری شمال باختر صحنه، پل نوژی وان در روستای بخوران چمچال – باختر صحنه، حمام پاچمن در شهر صحنه، زيارتگاه شوق علی در ناحيه دربند، زيارتگاه تخت تيمور در ناحيه دربند، قلعه هژير در 18 كيلومتری شمال باختر صحنه، قلعه مروان در كندوله دينور و مقبره صخره ای كيكاووس در شمال شهر صحنه از جمله‌ مكان‌‌هاي ديدني و تاريخي اين شهرستان به شمار مي‌آيند.

منابع:

http://parsology.blogfa.com

http://sahneh-kermanshah.loxblog.ir

گردآورنده:

محمد صفوی سهی