برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
شنبه ٠٥ فروردين ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 32894
 بازدید امروز : 894
 کل بازدید : 64282669
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 1.0312
مهران

شهر مهران

رودخانه کنجان چم

رودخانه کنجان چم

اين شهر در کنار رودخانه کنجان چم قرار دارد و فاصله چندانی با مرز عراق ندارد. در گذشته،  شهر مهران به منصور آباد معروف بوده است. اين شهر نيز مانند ساير شهر های مرزی کشور عزيزمان در ابتدای جنگ تحميلی به چنگ عراقي ها افتاد و ويران شد. ولی آخرين بار در سال 1365 به آغوش ميهن بازگشت و از نو آباد شد در سالهای اخير اين شهر نگين سبز ايران ناميده شد.

مراكز تاريخي و ديدني

صنايع و معادن

از صنايع و معادن شهرستان مهران اطلاعات مستندي در دست نيست.  

کشاورزی و دام داری

اقتصاد مهران بيش تر بر پايه كشاورزی است كه كشاورزی هم اغلب به صورت سنتی انجام می گردد. آب كشاورزی از رودخانه كنجان چم تامين می شود و فرآورده های آن را گندم، جو و خرما تشكيل مي دهد.  

 مشخصات جغرافيايي

شهرستان مهران در درازای جغرافيايی 46 درجه و 10 دقيقه و پهنای جغرافيايی 33 درجه و 7 دقيقه و در بلندی 155 متری از سطح دريا قرار دارد. مهران در كرانه چپ رود كنجان چم قرار گرفته و با مرز عراق بيش تر از چند كيلومتر فاصله ندارد. مهران از شمال به ايلام، از خاور به دهلران، و از باختر و جنوب به عراق محدود است. 

وجه تسميه و پيشينه تاريخي

مهران در ساحل رودخانه كنجان چم واقع شده و با مرز عراق بيش از چند كيلومتر فاصله ندارد. محل كنونی مهران در گذشته، منصور آباد نام داشت كه در سال 1309 هجری شمسی با تصويب فرهنگستان ايران، مهران ناميده شد. اين شهر همانند شهرهای مرزی ديگر كشورمان در ابتدای جنگ تحميلی به دست عراقی ها افتاده ويران شد، اما سرانجام در سال 1365 به دست نيروهای رزمنده ايران به آغوش ميهن بازگشت و در جريان بازسازی های پس از جنگ دوباره آباد شد. در سال های اخير اين شهر ‹‹نگين سبز ايران›› نام گرفته است.  

منابع:

www.ilamtoday.com

گردآورنده:

کاوه ملک میرزایی