برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
چهارشنبه ١٢ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 32431
 بازدید امروز : 155
 کل بازدید : 64522138
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 1.2187
شيروان و چرداول

شهر شيروان ‌و‌ چرداول

آبشار گچان شيروان ‌و‌ چرداول

آبشار گچان

اين شهرستان از مکانهای بسيار تاريخی استان ايلام می باشد که پيشينه  تاريخی آن به دوره ساسانيان مربوط می باشد. بقايای آثار تاريخی و باستانی مانندآثار شهر سراب کلان،  قلعه تاريخی،  آتشکده سام،  تل توبره ريز معروف به للر يا تل سه پا ،  تعداد 160 تپه و آثار تمدن باستان در بخش هليلان ومبين ...نشانگر اين قدمت  تاريخی است.از شيروان قديم که شهری در سمت شمال رود سيمره بود،   تاريخی و ويرانه های بسيار زيادی باقی مانده است.

مراكز تاريخي و ديدني

صنایع دستی

مهم ترين صنايع اين منطقه را تشكيل مي دهند. قالي‌بافي، فرش‌ابريشمي،گل ابريشمي كركي و گليم و نقش برجسته جزو صنايع دستي شهرستان شيروان و چرداول است كه به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه مي شود. 

کشاورزی و دام داری

سرابله دارای اقتصاد كشاورزی و دام داری است. كشاورزی و باغ داری از مشاغل مهم مردم اين شهرستان بوده و آب كشاورزی از رودخانه تامين می‌شود. محصولات آن عبارتند از: گندم، جو، بنشن، تره بار، زرد آلو، انار، سيب و آلو.‌هم چنين دام‌داری و پرورش طيور از رونق بسياری برخوردار است چنان که صادرات اين منطقه را محصولات كشاورزی، دام و فرآورده های دامی و طيور تشکيل می‌دهند.  

 مشخصات جغرافيايي

سرابله مرکز شهرستان شيروان و چرداول، در درازای جغرافيايی 46 درجه و 32 دقيقه و پهنای جغرافيايی 33 درجه و 46 دقيقه و در بلندی 1050 متری از سطح دريا قرار دارد. سرابله در 118 كيلومتری شمال خاوری ايلام و در مسير جاده اصلی لومار ـ گيلان غرب قرار دارد. آب و هوای آن نسبتا معتدل و نيمه مرطوب است و متوسط بارش سالانه 500 ميلی متر است. شهرستان شيروان و چرداول از شمال به كرمانشاه، اسلام آباد غرب و گيلان غرب، از باختر به ايوان، از جنوب به ايلام، و از خاور به شهرستان كوهدشت محدود است. 

وجه تسميه و پيشينه تاريخي

اين شهرستان‌ از كانون‌های تاريخی استان ايلام است‌كه قدمت تاريخی آن به دوره ساسانيان می رسد. بقايای آثار تاريخی و باستانی مانند آثار شهر سراب كلان، قلعه تاريخی و آتشكده سام، تل توبره ريز معروف به للر يا تل سه پا، تعداد 160 تپه و آثار تمدن باستانی در بخش هليلان و … مبين اين پيشينه تاريخی است. از شيروان قديم كه شهری در طرف شمال رودخانه سيمره بود، آثار و ويرانه های زيادی باقی مانده است. در بقايای اين ويرانه های سنگی و گچی، آثار متعلق به دوره ساسانيان نيز مشاهده می شود.

منابع:

http://forum.freedownload.ir

http://seeiran.ir

گردآورنده:

کاوه ملک میرزایی