برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
چهارشنبه ١٢ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 31686
 بازدید امروز : 85
 کل بازدید : 64522068
 بازدیدکنندگان آنلاين : 7
 زمان بازدید : 1.8436
ايوان

شهر ايوان

حاجی حاضر

حاجی حاضر

شهرستان ايوان که از شهرهای حاصلخيز منطقه می‌باشد در واقع از شهرستانهای تاره بنا نهاده شده در استان ايلام مي‌باشد که در حد فاصل بين ايلام به اسلام آباد غرب و گيلان غرب قرار دارد. طبيعت زيبای اين منطقه بسيار چشم نواز  است. شهر ايوان بسيار مستعد برای کشاورزی و دامداری می باشد. مردم اشهر ايوان از ايل کلهر هستند و به زبان کلهری صحبت می کنند.

مراكز ديدني

صنعت و معدن
در اين شهرستان معادن گچ، ‌شن و ماسه نيز بيش تر در اطراف رودخانه گنكير وجود دارد. از مهم ترين صنايع دستي در شهرستان ايوان غرب مي توان به بافت جاجيم، گليم و گليم نقش برجسته، فرش كرك و ابريشم، سياه چادر، نمد مالي و... اشاره كرد. در اين شهرستان موج بافي نيز رواج بسياري دارد كه از آن براي زيبايي منازل و رخت خواب پيچ و... استفاده مي كنند و بيش تر توسط مردان بافته مي شود و مواد مصرفي آن از پشم يا كاموا است. 

کشاورزی و دام داری

اقتصاد ايوان مبتنی بر كشاورزی و دامداری است. آب كشاورزی از رودها و چاه های عميق فراهم می شود و محصولات كشاورزی آن عبارتند از:‌ گندم، جو، تره بار، ذرت، سيب زمينی، گلابی، انار، انگور، هلو و زرد آلو. دام داری نيز هم چون كشاورزی از رونق خاصی برخوردار است و محصولات آن (فراورده های دامی) به ساير شهرستان ها صادر می شود.  

 مشخصات جغرافيايي

شهرستان ايوان در درازای جغرافيايی 46 درجه و 17 دقيقه و پهنای جغرافيايی 33 درجه و 49 دقيقه و در بلندی 1140 متری از سطح دريا قرار دارد. ايوان از شمال به شهرستان گيلان غرب، از خاور به شهرستان شيروان و چرداول و از باختر به كشور عراق محدود است. آب و هوای ايوان معتدل و نيمه مرطوب است. بيش ترين درجه حرارت 34 درجه و كم ترين درجه حرارت 10- و ميزان بارندگی 635 ميلي متر است.  

وجه تسميه و پيشينه تاريخي

درباره‌ي وجه تسميه و پيشينه‌ي تاريخي ايوان اطلاعات چنداني در دست نيست.

منابع:

http://www.www.ilam-miras.ir

گردآورنده:

کاوه ملک میرزایی