برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
شنبه ٠٥ فروردين ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 35929
 بازدید امروز : 818
 کل بازدید : 64282593
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.9532
كنگان

شهر کنگان

کنگان

شهرستان كنگان در منتهی الیه جنوب شرق استان در نوار ساحلی خلیج فارس قرار دارد و از نقاط دیدنی استان بوشهر محسوب می‌شود. بندر طاهری از توابع این شهرستان در قرن چهارم هجری از اهمیت بازرگانی زیادی برخوردار بود. خرابه‌های بندر سیراف در غرب این ناحیه در زمان استخری و مقدسی بزرگ‌ترین بندر ایران در خلیج فارس بود و تمام كالاهایی كه از طریق دريا به ایران وارد می‌شد در آن بندر توزیع می‌شد و بعد از شیراز بزرگ‌ترین شهر اردشیر خوره بود.

مجموعه قراین تاریخی موجود نشانگر آن است كه شهرستان كنگان نسبت به سایر شهرستان‌های استان از اهمیت سوق‌الجیشی و بازرگانی و تاریخی جالب توجهی برخوردار است. علاوه برآثار به جا مانده از پیشینه تاریخی این شهرستان كه عموماً تخریب شده‌اند، چشمه آب گرم میانلو در شمال كنگان از دیدنی‌های منطقه است.

مراکز دیدنی

صنايع و معادن

اين منطقه به دليل دارا نبودن شرايط مناسب كشاورزی و زيستی، تا چند ده سال پيش كاملا ناشناخته بود تا اين كه حفر اولين چاه اكتشافی در سال 1350 شروع و در سال 1354 پس از حفر چند چاه ديگر منجر به كشف محدوده ميدان گاز كنگان شد. هم زمان ميان سال‌های 1352 و 1354 با كندن دو چاه اكتشافی ديگر در حوزه ميدان نار، اين ميدان نيز مشخص شد. حجم مفيد ميدان كنگان و نار به ترتيب 450 و 280 ميليارد متر مكعب تخمين زده شده است. فاز نار شامل نصب تجهيزات لازم جهت توليد و پالايش حدود 38 ميليون متر مكعب گاز در روز از حوزه گازی نار و انتقال آن به خط لوله سرتاسری است. با اجرای مرحله دوم (فاز كنگان) مجموعا در هر دو فاز روزانه حدود 79 ميليون متر مكعب گاز توليد و پالايش خواهد شد. 

کشاورزی و دام داری

كنگان به دليل دارا نبودن شرايط مناسب براي كشاورزي و دام داري در اين قسمت پيشرفت چنداني نداشته است.  

 مشخصات جغرافيايي

شهرستان كنگان در 52 درجه و 04 دقيقه درازای جغرافيايی و 27 درجه و 50 دقيقه پهنای جغرافيايی قرار دارد. اين بندر فاصله نزديكی با جنوب خاوری بندر دير دارد و دارای لنگرگاه خوبی به عمق 9 متر می باشد. شهر كنگان در 250 كيلومتری جنوب شيراز و 220 كيلومتری جنوب خاوری بوشهر در منطقه كوهستانی نار و كنگان قرار گرفته است. کنگان از تابستان های گرم و زمستان های ملايم بر خوردار بوده و کم ترين و بيش ترين درجه حرارت آن صفر و 52 درجه سانتی گراد می باشد. كنگان از شمال به شهرستان دشتی، از باختر به شهرستان دير، از جنوب به آب های خليج فارس و از خاور به شهرستان های فيروزآباد، لار و لامرد (استان فارس) محدود است. مسيرهاي دسترسي به اين منطقه عبارت اند از:
ـ راه بندر كنگان – بندر دير به سمت باختر.
ـ راه كنگان ـ كاكی – خورموج – اهرم – بوشهر به سمت شمال باختری و به درازای تقريبا 217 كيلومتر. 

 وجه تسميه و پيشينه تاريخي

شهرستان كنگان در منتهی اليه جنوب خاوری استان بوشهر در نوار ساحلی خليج فارس قرار دارد و از نقاط ديدنی استان بوشهر محسوب می شود. بندر طاهری از توابع اين شهرستان در قرن چهارم هجری از اهميت بازرگانی زيادی برخوردار بود. خرابه های بندر سيراف در باختر اين ناحيه در زمان «استخری» و «مقدسی» بزرگ‌ترين بندر ايران در خليج‌فارس‌بود‌و تمام كالاهايی كه از طريق دريا به ايران وارد می شد در آن بندر توزيع شده و بعد از شيراز بزرگ ترين شهر اردشير خوره بوده است. مجموعه شواهد تاريخی موجود نشان‌گر آن است كه شهرستان كنگان نسبت به ساير شهرستان های استان از اهميت سوق الجيشی و بازرگانی و تاريخی جالب توجهی برخوردار است. 

 منابع:

http://www.asriran.com

http://fa.wikipedia.org

گردآورنده: 

فاطمه ملک میرزایی