برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
سه شنبه ١١ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 32465
 بازدید امروز : 3404
 کل بازدید : 64517130
 بازدیدکنندگان آنلاين : 19
 زمان بازدید : 1.4375
سراوان

شهر سراوان

میدان کارگر

میدان کارگر 

سراوان شرقی‌ترین شهر استان سیستان و بلوچستان  است كه با مركز استان سیصد و پنجاه و دو كیلومتر فاصله دارد. بسیاری از روستاهای اطراف سراوان خاك رس مرغوبی دارد كه با بهره‌برداری از آن، كوزه‌گری و سفال‌سازی  بویژه در ناحیه گلیپورگان رونق یافته است آثار به دست آمده در سراوان نشان می‌دهد كه این شهرستان سابقه تاریخی و تمدن بسیار كهنی دارد. قبل از سال هزار و سیصد و پنج شمسی نام این محل «شستون»  بود كه به ‌تدریج بر وسعت آن افزوده شد و به سراوان  معروف گردید.

مکان های دیدنی و تاریخی

منطقه قعله امراءیان شستون و قبرستان قدیمی پیرسیر از دیگر مراکز دیدنی سروان میباشد که سایت برای ایرانیان نتوانست اطلاعات بیشتری را جمع آوری نماید.

کشاورزی و دام داری

كشاورزی در اين شهرستان رواج دارد و گندم، جو،‌ ذرت، تره بار، بنشن،‌ مركبات و خرما از محصولات كشاورزی اين شهرستان است. آب كشاورزی از كاريزها و چاه‌های عميق و نيمه عميق تامين می شود.

 مشخصات جغرافيايي

اين شهرستان‌از نظر جغرافيايي در 62 درجه و 20 دقيقه درازای خاوری و 27 درجه و 22 دقيقه پهنای شمالی قرار گرفته است و آب و هوای آن در تابستان گرم و خشك و در زمستان معتدل است. شهرستان‌سراوان‌درشرق استان سيستان و بلوچستان در 340 كيلومتری جنوب خاوری زاهدان و در مسير راه خاش - كهك ( مرز ايران و پاكستان) قرار گرفته است. اين شهرستان از جنوب و خاور به كشور پاكستان، ازباختر به ايرانشهر و از شمال به شهرستان خاش محدود است.
1- راه سراوان- خاش به درازای 155 كيلومتر به سوی شمال باختری
2- راه سراوان- خاش به سوی باختر به درازای 195 كيلومتر
3- راه سراوان تا مركز پاكستان به سوی جنوب خاوری به درازای 110 كيلومتر
در سرشماری سال 1375 شهرستان سراوان 172.149 نفر جمعيت داشته است. مردم شهرستان سراوان آريايی نژادند و به زبان فارسی با گويش بلوچی سخن می گويند. 


 وجه تسميه و پيشينه تاريخي

پيش از سال 1305 شمسی نام اين محل «شستون» بود كه به تدريج بر وسعت آن افزوده شد و به سراوان معروف‌شد. آثار به دست آمده در سراوان نشان می دهد كه اين شهرستان سابقه تاريخی و تمدن بسيار كهنی دارد.

منبع:

http://fa.wikipedia.org

http://shahrdarisaravan.persianblog.ir

http://www.hamshahrionline.ir

http://birkwahag.ir

 گردآورنده:

ندا محبی