برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
سه شنبه ١١ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 26516
 بازدید امروز : 3554
 کل بازدید : 64517280
 بازدیدکنندگان آنلاين : 20
 زمان بازدید : 2.2656
قروه

شهرستان  قروه

بهار دل انگبز جزیره دریاچه سراب (قروه)

بهار دل انگبز جزیره دریاچه سراب (قروه) 

در مورد شهر قروه می گويند که اين شهر در دشت وسيعي در نودوسه كيلومتري شرق سنندج و شمال غربي همدان قرار دارد و از آغاز در طول جاده سنندج به طرف همدان توسعه يافته است. مركز حكومت اين شهر در گذشته روستاي قصلان بود كه توسط امان‌الله خان بزرگ، والي معروف كردستان در محوطه آن بناهايي از قبيل: قلعه، عمارت، مسجد، حمام،‌باغ و بيشه بزرگي احداث شده است.

در حال حاضر قروه به دليل شرايط خاص زمين ساختي و چشمه‌هاي آب گرم و معدني مورد توجه مسافرين و گردشگراني است كه به همين دليل اقدام به  مسافرت به اين شهر  مي‌نمايند.

مراكز ديدني و تاريخي

صنايع و معادن

در رشته صنعت نيز اين شهرستان دارای صنايع كارگاهی و كارخانه ای متنوعی است كه می توان ‌صنايع‌غذايی، قند‌ريزی، نمك كوبی، نجاری، شيميايی، ‌رنگ سازی، نساجی، قالی بافی، كابينت سازی، موزاييك سازی، تانكر سازی، آهك پزی و جوراب بافی را نام برد.
هم چنين معادن ‌سنگ مرمر، سنگ آنتی موآن، زرنيخ، سنگ آهك، سنگ لاشه ساختمانی و سنگ پوماتيس در اين شهرستان وجود دارند. گندم، بنشن، قالی، دام و فراورده های دامی (روغن و پشم) و سنگ ساختمانی نيز صادرات اين منطقه را تشکيل می دهند.  

کشاورزی و دام داری

اساس اقتصاد شهرستان قروه بر كشاورزی، دام‌داری و صنايع (كارگاهی و كارخانه ای) استوار شده است. ‌مهم ترين اقلام كشاورزی و باغداری قروه گندم، جو، بنشن، توتون، نباتات علوفه ای می باشند و از تنها ميوه مهم در اين شهرستان می توان انگور را نام برد. دامداری و دامپروری از ديرباز مهم ترين رشته اقتصادی شهرستان قروه محسوب می شود. در نتيجه محصولات دامی به خصوص روغن به مقدار زياد صادرمی شود. اين شهرستان در زمينه زنبورداری و تهيه عسل نيز فعاليت چشمگير دارد. هم چنين يك استخر پرورش ماهی به ظرفيت 6000 قطعه ماهی در سطح اين شهرستان ايجاد گرديده است.  

مشخصات جغرافيايي

شهرستان قروه يكی از شهرستان های استان كردستان از نظر جغرافيايی در 47 درجه و 48 دقيقه ی درازای خاوری و 35 درجه و 10 دقيقه ی پهنای شمالی و ارتفاع 1790 متری از سطح دريا قرار دارد. شهرستان قروه از شمال به شهرستان بيجار، ‌از خاور و جنوب خاوری به شهرستان همدان، از جنوب به شهرستان سنقر و از باختر به شهرستان سنندج محدود می گردد. آب و هوای قروه نسبتا سرد و نيمه خشك است و ميزان بارندگی سالانه به طور متوسط در حدود 480 ميلی متر است. قروه در مسير راه اصلی سنندج ـ همدان قراردارد و از اين راه به درازای 77 كيلومتر به سوی جنوب خاوری تا شهر همدان و به درازای 87 كيلومتر به سمت شمال باختری تا سنندج فاصله دارد.
راه های فرعی :
- راهی به درازای 8 كيلومتر به سوی شمال تا شهر سريش آباد
- راهی به درازای 7 كيلومتر به سوی شمال تا روستای قصلان
- راهی به درازای 8 كيلومتر به سوی خاور تا روستای شيخ جعفر 

 وجه تسميه و پيشينه تاريخي

قروه در دشت وسيعی در 93 كيلومتری خاور سنندج و شمال باختری همدان قرار دارد که در طول جاده سنندج به طرف همدان توسعه يافته است. امان الله خان بزرگ، والی معروف كردستان در محوطه روستای قصلان مركز حكومت پيشين اين شهر بناهايی از قبيل قلعه، عمارت، مسجد، حمام، باغ و بيشه بزرگی احداث کرده است. در حال حاضر قروه به دليل شرايط خاص زمين ساختی و چشمه های آب گرم و معدنی مورد توجه مسافرين و گردشگرانی است كه به اين شهر سفر می كنند.

منبع:

http://komalia.blogfa.com

http://erkh.glxweb.ir

گردآورنده:

نرگس ملک میرزایی