برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
سه شنبه ١١ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 27844
 بازدید امروز : 2324
 کل بازدید : 64516050
 بازدیدکنندگان آنلاين : 19
 زمان بازدید : 1.1561
عنبر آباد

عنبرآباد

یکی از باغ های عنبرآباد

یکی از باغ های عنبرآباد

شهری است در استان کرمان. این شهر در شمال شهر کهنوج و در جنوب شهر جیرفت قرار دارد و مرکز شهرستان عنبرآباد است. جمعیت آن در سال ۱۳۸۵ برابر ۱۹۰۱۱ نفر برآورد شده‌است. به اسناد سایت مرکز آمار جمعیت این شهر ۱۸۵۹۰ می‌باشد

محصولات کشاورزی عنبرآباد پرتقال - خرما -نارنگی - لیمو -گریپ فروت - گوجه - بادمجان -پیاز -صیر- هندوانه - خربزه -خیار - توت فرنگی - و تقریبا اکثر محصولات کشاورزی کعه در ایران وجود دارد در این منطقه به عمل می‌آید. مردم عنبرآباد از گروه‌های جبالبارزی -ساردویی - جیرفتی - بلوچ - می‌باشند.

مراکز دیدنی

ازديگرمكانهاي ديدني كوه زردزارچون درنزديكي روستاي جونسك وطبيعت زيباي روستاي براورسان است كه در منطقه ي جبال بارز قراردارند.

گونه مهم گیاهی جگ

وجود گونه با ارزش گياهي جگ درخت بومي این منطقه واقع در اکثر مسيرهاي دامنه‌هاي رشته کوه جبال بارز (منبع کتاب جيرفت در آيينه تاريخ نوشته حسين رفعتي عضو انجمن داستان شهرستان عنبرآباد) با توجه به منبع از درخت جگ در ساخت سقف تخت جمشيد استفاده شده‌است. هم اکنون اين درختان در روستاي گمرکان -دسک - تيغ سياه - و ميجان يافت مي‌شود.

تپه‌های باستانی کنارصندل:

 جاهای دیدنی شهرستان عنبرآباد: آبشار رودفرق، کوه علم شاه، بندر دوساری، کوه‌های زیبا و سرسبز گمرکان با رودخانهٔ پرآب، باغ‌های زیبای مرکبات و نخل‌های خرما، زیارت سید عبدالله یکی از نوادگان امام جعفر صادق (ع) در روستای نورک بخش جبالبارز جنوبی، درختان تنومند گریپ فروت و پرتقال کشت و صنعت عنبرآباد، وجود گونه با ارزش گیاهی ((جگ)) درخت بومی منطقه سبزواران واقع در اکثر مسیرهای دامنه‌های رشته کوه جبالبارز از درخت جگ در ساخت سقف  تخت جمشید استفاده شده‌است. هم اکنون این درختان در روستای گمرکان - دسک - تیغ سیاه - و میجان یافت می‌شود.

منابع:

 http://fa.wikipedia.org

گردآورنده: 

هاجر تجلی زاده خوب