برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
چهارشنبه ١٢ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 30590
 بازدید امروز : 227
 کل بازدید : 64522210
 بازدیدکنندگان آنلاين : 6
 زمان بازدید : 1.2470
رودسر

شهرستان رودسر

رودسر ـ عمارت شهرداری رودسر

شهرستان رودسر در زمان هاي قديم به بخشي از  رانكوه در شرقي ترين ناحيه گيلان تعلق داشت. اين منطقه از شمال به درياي خزر ، از جنوب به رودبار (عمارلو) و از غرب به ديلمان و لاهيجان محدود مي شد. قديمي‌ترين نام رودسر كوتم است كه شهر كوچكي در رانكوه بوده است.

رودسر ـ اداره ثبت احوال

پس از آن ، اين شهرستان هوسم نام گرفت و آنچنان كه در متون تاريخي آمده است، در سال 375 ه . ق بازاري نيكو و مسجد جامع بزرگي داشته است. بعدها اين شهر به دلايل نامعلومي رو به خرابي نهاد و در اواخر قرن نهم ه.ق به رودسر (شهري كه ميان دو رود واقع است ) تغيير نام داد . رودسر امروزي يكي از شهرهاي بسيار زيباي استان گيلان است.

 

مراكز ديدني و تاريخي

بازارهای رودسر

چابکسر: چهارشنبه بازار(روسر) 

چابکسر شهر کوچکی در مرز مازندران است که 102 کیلومتربا رشت و 25 کلومتر با رودسر فاصله دارد. بر اساس آمار سال 1370 شهر چابکسر داراي 2293 خانوار و 11075 نفر جمعیت است. بازار هفتگیث چابکسر در نمه دوم سال 1371 دایر گردیده و فروشندگان از مناطق نزدیک گیلان و مازندران به ویژه از رودسر و رامسر به این بازار روي می آورند. اندیشه دایر کردن بازار هفته در چابکسر از 30 سال پیش وجوداشته ولی تا سال 1371 به تحقق نپیوسته بود زیرا وجود 2 بازار هفته پر رونق در دو طرف چابکسر یعنی کلاچاي و رامسر مانع تشکیل بازار در چابکسر می گردید، اما احداث جاده ها و افزایش مهاجرتها و نیز رشد جمعیت دایر کردن یک بازار فعال را در چابکسر ضروري ساخت. 

بازارهای رودسر

رحیم آباد: دوشنبه بازار(رودسر)

در 12 کیلومتري جنوب رودسر قرار داردو محصولات عمده آن در جلگه ها برنج و چاي و در کوهستانها چاي و فرآورده  هاي دامی است. محصولات منطقه از جمله فندق ، گیاهان داروئی ، عسل ، گندم ، جو ، حبوبات و سیب زمینی مخصوصا در فصل برداشت به بازار عرضه می شود.از ویژگی هاي دوشنبه بازار فروش دام است که مورد استقبال خاص خریداران قرار گرفته و بخش فروش دام شلوغ ترین قسمت بازار است. 

کلاچاي: پنجشنبه بازار(روسر) 

کلاچاي در 82 کیلومتري رشت و در مسیر جاده رودسر – رامسر قرار دارد. بازار هفته کلاچاي در مجموع چهره اي شهري – روستایی دارد. غالب زنان با لباس هاي محلی خود در این بازار حاضر می شوند. در بازار کلاچاي علاوه بر اجناسی که در سایر بازارهاي هفتگی به فروش می رسد گیاهان داروئی مانند گل گاوزبان و نیز گلها و گیاهان زینتی که در منطقه در زمین هاي بین رودسر و چابکسر پرورش می یابند عرضه می شوند. 

واجارگاه : چهارشنبه بازار(روسر) در چهارشنبه بازار واجارگاه علاوه بر مواد غذائی و پوشاك و لوازم منزل محصولات محلی به ویژه برنج، سیب زمینی، چاي ، گل گاوزبان و مرکبات و فرآورده هاي دامی عرضه می شود. 

رودسر: یکشنبه بازار  - در فاصله 70 کیلومتري شهر رشت قرار دارد . در همین فاصله دو بازار هفتگی دیگر در روز یکشنبه برگزار می گردد که هیچکدام رونق و گستردگی بازار رودسر را ندارد. در این بازار معاملات کلی بر روي برنج، چاي، ابریشم و مرکبات می باشد، اما محصولات فصلی مانند فندق و گردو و گیاهان داروئی و نهالهاي مختلف نیز در آن به فروش می رسد.

منابع:

http://www.gchto.ir

http://100raz.com

http://soheil7563.blogfa.com

گردآورنده:

مهناز آزادی اردکانی