برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
سه شنبه ١١ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 37027
 بازدید امروز : 1355
 کل بازدید : 64515081
 بازدیدکنندگان آنلاين : 27
 زمان بازدید : 2.1439
پل دختر

شهر پل دختر

شهرستان پل دختر در قسمت جنوب غرب شهرستان خرم ‌آباد به فاصله حدود صد كیلومتری آن واقع شده است. پل‌دختر، شهرستان مرزی بین استانهای لرستان و ایلام است و  چهل و نه كیلومتر با شهرستان دره شهر از استان ایلام فاصله دارد.

پل دختر

پل دختر

 پیشینه تاریخی این منطقه نیز در چارچوب تاریخ خرم‌آباد قابل بررسی است. محدوده این شهرستان قبلاً از توابع بخش ملاوی خرم‌آباد بود و در حال حاضر به شهرستان تبدیل شده و مركز آن شهر پل‌دختر است.

آبشار نوژیان

آبشار نوژیان

جاذبه های دیدنی

شهرستان پل دختر در حدود 100 كيلومتری جنوب باختری شهرستان خرم آباد واقع شده و شهرستان مرزی بين استان های لرستان و ايلام است. محدوده اين شهرستان قبلا از توابع بخش ملاوی خرم آباد بود، اما در حال حاضر خود به يک شهرستان تبديل شده و مركز آن شهر پل دختر است. پل دختر حدود 49 كيلومتر با شهرستان دره شهر از استان ايلام فاصله دارد. نام اين شهر ظاهرا از نام پل ويرانه و بزرگ و محكمی كه از روزگار ساسانيان به جا مانده گرفته شده است. موارد ديگر در رابطه با پيشينه تاريخی اين منطقه در چهارچوب تاريخ خرم آباد قابل بررسی است. مركز شهرستان پل دختر از نظر جغرافيايی در 47 درجه و 42 دقيقه درازای خاوری و 33 درجه و 9 دقيقه پهنای شمالی و در ارتفاع 660 متری از سطح دريا قرار دارد. آب و هوای آن نسبتا گرم و نيمه خشك است و بيش ترين درجه گرما 45 درجه، كمترين دما 15- درجه و مقدار بارش سالانه بطور متوسط 450 ميليمتر است. شهرستان پل دختر از شمال و خاور به شهرستان خرم آباد، از شمال و شمال باختری به شهرستان كوهدشت، از جنوب به استان های خوزستان و ايلام محدود می باشد. راه اصلی خرم آباد ـ انديمشك از شهرستان پل دختر می گذرد. از اين شهرستان به سوی شمال تا خرم آباد حدود 110 كيلومتر و به سوی جنوب خاوری تا انديمشك حدود 102 كيلومتر فاصله است. کشاورزی در اين منطقه رواج نسبتا خوبی دارد و آب مورد نياز برای آن از رودخانه ها و چاه ها تامين می شود. محصولات کشاورزی اين منطقه عبارتند از: گندم، جو، بنشن، تره بار و برنج.اقتصاد پل دختر بر پايه كشاورزی، دام‌داری و صنايع استوار است. فرآورده های کشاورزی اين استان همراه با فراورده های دامی و لبنی جزو صادرات اين شهرستان است. صنايع كارخانه‌ای پل دختر، بيش‌تر‌؛صنايع‌ساختمانی‌است كه مصالح‌ساختمانی‌توليد شده آن نيز به ديگر شهرستان ها صادر می‌شود. پل‌كلهر يا «مملو»، گورستان چشمك ومقبره حيات‌الغيب از مهم ترين مكان‌هاي ديدني و تاريخي شهرستان پلدختر به شمار مي‌آيند.

منبع:

http://fa.wikipedia.org

http://www.panoramio.com

 گردآورنده:

کاوه ملک میرزایی