برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
چهارشنبه ١٢ مهر ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 32544
 بازدید امروز : 242
 کل بازدید : 64522225
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
 زمان بازدید : 1.3283
جویبار

جويبار

 

خشت‌پل بر روی سیاهرود

جويبار در استان مازندران شهرستانی مجزا و منقطقه‌اي بسيار زيبا و ديدنی در كرانه دريای مازندران برای بازديد توريست های خارجی و ايرانی است كه اساس اقتصاد آن بر گردشگري، كشاورزي و ماهي‌گيري استوار است. شهرستان جويبار يكي از شهرستان‌هاي كوچك استان مازندران است كه در گذشته«باغلو» نام داشت و قصبه مركز دهستان گيلخوران در بخش مركزی شهرستان قائم شهر بوده است. بعدها پس از احداث راه آهن در شهرستان قائم شهر و ايجاد كارخانه‌هاي بزرگ نساجی، كنسرو سازی و شالی‌كوبی در قائم شهر، اين شهرستان به جرگه شهرهای بزرگ كشور پيوست و جويبار نيز عنوان شهر گرفت.

 "در جمعه بازار شهر جویبار انواع پرندگان زنده، میوه ،سبزی، پوشاک و... به فروش می رشد. جویبار یکی از شهرهای استان مازندران و مرکز شهرستان جویبار است که از شمال به دریای خزر از جنوب به قائمشهر از شرق به ساری و از غرب به بابلسر محدود می‌شود."

 جمعه بازار

 

شهرستان جويبار از شمال به ساحل دريای مازندران ‌از خاور به ساری، ‌از جنوب به قائم شهر و از باختر به بابل محدود مي‌شود. مركز اين شهرستان در 21 كيلومتری شمال قائم شهر و 18 كيلومتری شمال خاوری ساری واقع است و از نظر جغرافيايی در 52 درجه و 54 دقيقه‌ی درازای خاوری و 36 درجه و 38 دقيقه‌ی پهنای شمالی واقع شده است. جويبار دشتی حاصل‌خيز با خاك مناسب وآب و هوای مرطوب است که آب كشاورزی آن از طريق چاه‌ها و رودخانه‌ها تامين مي‌شود. محصولات كشاورزی اين شهرستان كوچك ساحلي را پنبه، غلات، كنجد و صيفی‌جات تشكيل‌مي دهند. جويبار راه شوسه به قائم شهر و كياكلا دارد. سواحل زيباي درياي مازندران مهم‌ترين و بزرگ‌ترين جاذبه‌ي گردشگري شهرستان جويبار را تشكيل مي‌دهند. صنايع دستي شهرستان جويبار شامل حصيربافي، سبدبافي، مصنوعات چوبي است. دو زيارتگاه به نام های امام‌زاده مهدی مير هادی و امام‌زاده صادق رضا که گفته مي‌شود از نوادگان امام صادق (ع) هستند؛ نيز در اين شهرستان وجود دارند.

مناطق باستاني جويبار 

منابع:

 http://joybar.persianblog.ir

http://ganjnamehtourism.blogfa.com

http://fa.wikipedia.org

گردآورنده:  فتح الله دیانی