برای ایرانیان پرتالی است متمرکز به جغرافیای گردشگری که این جغرافیا بستر مناسبی برای توسعه سایر بانکهای اطلاعاتی از قبیل مشاهیر و بزرگان هر شهر و بررسی آثار آنها و بانکهای اطلاعاتی مثل، خدمات و گردشگری که شامل غذاهای محلی،سوغات،صنایع دستی،بازار،صنعت،اکوتوریسم می باشد.با فرستادن عکس،سفرنامه،فیلم کوتاه،گذاشتن کامنت در آخر هر مطلب و معرفی شغل یا کار خود در آن منطقه، و با به اشتراک گذاشتن این مطالب به توسعه صنعت توریسم کشور کمک کرده باشیم
شنبه ٠٥ فروردين ١٤٠٢
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب
گردشگری
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
عضویت
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 46223
 بازدید امروز : 865
 کل بازدید : 64282640
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 1.2969
محمود آباد

شهرستان محمود آباد

 

مجتمع محمودآباد شرکت ملی نفت ایران

 

محمود آباد در گذشته پيش بندرآمل بود و به عنوان يكي از كانون هاي حمل ونقل كالاهاي تجاري ايران و روسيه ايفاي تقش مي كرد. با توسعة بنادر نوشهر و انزلي از اهميت آن كاسته شد. شهر محمودآباد امروزه يكي از شهرهاي حاشيه اي درياي مازندران است كه از تفرجگاههاي ساحلي مناسب به شمار مي رود. اين شهر به انواع خدمات جهانگردي و گردشگاهي تجهيز شده است كه سواحل درياي خزر از مكان‌هاي ديدني آن محسوب مي‌شود.

محمودآباد يكي ديگر از زيباترين نواحي شمال ايران و استان مازندران است كه در آن ساحل دريا به باريك‌‌ترين پهناي خود مي‌رسد. محمودآباد در گذشته پيش‌بندر آمل بوده وبه عنوان يكی از كانون‌های حمل و نقل كالاهای تجاری ايران و روسيه ايفای نقش می‌كرد که با توسعه بنا در نوشهر و انزلی از اهميت آن كاسته شد.

دانشکده علوم دریایی محمودآباد

 محموآباد يكی از زيباترين سواحل درياي مازندران را دارد كه از نظر توسعه توريسم ساحلي از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. اين منطقه به انواع خدمات و تجهيزات گردشگري مجهز است. شهرستان محمودآباد يكی از شهرستان های استان مازندارن از شمال به دريای مازندران، از خاور به بابلسر، از جنوب به آمل و از باختر به نور محدود می‌شود.مركزمحمود آباد‌در22 كيلومتری‌شمال‌باختری‌آمل‌است‌و از نظرجغرافيايی در 52 درجه و 16 دقيقه‌ی درازای خاوری و 36 درجه و 38 دقيقه‌ی پهنای شمالی قرار دارد. ارائه‌خدمات‌گردشگري،ماهي‌گيري‌و كشاورزي شغل اصلي ساكنان اين سرزمين را تشكيل‌مي دهد. مهم‌ترين محصولات اين منطقه را برنج و مركبات تشكيل مي‌دهد. سبدبافی، گليم بافی، جاجيم بافی، سفال، ظروف و مجسمه های چوبی، بافتن پارچه ها و دست بافت های سنتی از مهم ترين صنايع دستی محمود آباد به شمار مي‌آيند. براساس آخرين آمار جمعيتي در سال 1375 جمعيت اين شهرستان بيش از436و83 نفر بوده كه از اين رقم بالغ بر 054و20 نفر جمعيت مركز شهرستان‌بوده‌است. سواحل زيباي درياي مازندران مهم‌ترين جاذبه شهرستان محمودآباد را تشكيل مي‌دهد. راه‌های ارتباطی اين شهرستان عبارتند از :
جاده محمودآباد – آمل به درازای 23 كيلومتر
جاده محمودآباد – فريدون كنار به درازای 23 كيلومتر
جاده محمودآباد – نور به درازای 45 كيلومتر

 

منابع:

 http://www.ichto.ir

http://www.panoramio.com

http://site.midinternet.com

گردآورنده:  فتح الله دیانی